Női kézilabda

2024.01.26. 12:11

A címvédő Győri Audi ETO KC-t fogadja a Kohász

Nehéz feladat vár a Dunaújvárosi Kohász KA-ra a női kézilabda NB I 13. fordulójában, hiszen a címvédő Győri Audi ETO KC-t látja vendégül.

Nem vár könnyű feladat a Kohászra

Forrás: kohaszkezi.hu

Balszerencsés vereségbe futott bele a legutóbbi fordulóban a Kohász a Budaörs otthonában, hiszen a második félidőben három góllal is vezetett, de a jobban hajrázó hazaiak végül kettővel diadalmaskodni tudtak. A DKKA a vereség miatt visszacsúszott a nyolcadik helyre, de így is csak két ponttal marad el az ötödik Váctól.

Az egyébként jó formában lévő, és a vereség előtt sorozatban négy mérkőzést – két bajnokit és két kupatalálkozót – megnyerő dunaújvárosiaknak nem lesz könnyű dolguk a folytatásban, hiszen szombaton 17 órától a Győri Audi ETO KC-t fogadják a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A mérkőzés egyértelmű esélyesének számító győriek idei 13 bajnokijukból csupán kettőt veszítettek el, a Ferencváros, valamint a Mosonmagyaróvár otthonában. Ebből is látszik, a Kohásznak a játék minden elemében a maximumot kell nyújtania ahhoz, hogy megszorongathassa, vagy akár meg is lephesse ellenfelét.

– Mi igyekszünk mindent megtenni a pályán – mondta a klub honlapjának Virág Roland edző. Hozzátette, próbálnak javítani saját játékukon, első körben a védekezésen, amire tökéletes gyakorlást jelenthet a győriek elleni összecsapás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában