Röplabda

2024.02.23. 20:17

Váltás a kispadon

Már nem a MÁV Előre vezetőedzője Dávid Zoltán! A tavalyi szezonban a kék-fehéreket a bajnoki döntőbe kormányzó szakemberrel a klubvezetés azonnali hatállyal szerződést bontott, és felmentette munkavégzési kötelezettsége alól.

Káldor András

Dávid Zoltán (fehér) az NB I-től az Extraliga döntőjéig vezette a Lokit

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az egyesület közleménye szerint: „A MÁV Előre értékei, a klub filozófiája és a vezetőedző által képviselt értékek közti feloldhatatlan ellentét lehetetlenné teszi a további együttműködést. A klub ezúton is köszöni Dávid Zoltánnak az elmúlt több, mint két évben végzett munkáját és sok sikert kíván karrierje további állomásain. A vezetőedzői feladatokat Adrian Pricop veszi át, mialatt a klub vezetése dolgozik a hosszútávú elképzeléseinkhez, terveinkhez lehető legjobban illeszkedő megoldáson.”

A rutinos szakember, Dávid Zoltán három éve még az NB I-ben vette át az együttes irányítását, amellyel előbb bajnokként egyből feljutott az élvonalba, majd ott újoncként ezüstérmet szerzett a FINO Kaposvár elleni bajnoki fináléban. Az együttes, amelynek a játékoskeretének a magja együtt maradt erre az idényre a magyar sorozatok mellett ősszel a nemzetközi porondon is bemutatkozott. Rajthoz állt a harmadik számú európai kupasorozatban, a Challenge Kupában, és egyáltalán nem vallott szégyent, valamint a MEVZA Közép-európai Ligában is kis híján a négyes döntőbe verekedte magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában