Női labdarúgás

2024.03.30. 12:14

Folytathatják a jó sorozatot

A Haladás Viktória ellen folytathatja jó sorozatát a Puskás Akadémia FC a Simple Női Liga NB I. 17. fordulójában.

Szabó Róbert

A Puskás Akadémia sorozatban ötödik győzelemre készül a Haladás ellen

Fotó: Puskás Akadémia FC / Facebook

A felcsútiak nagyszerűen kezdték a tavaszi idényt, a Kész-ST. Mihály-Szeged ellen 3-0-ra nyertek idegenben, majd hazai pályán 5-0-ra verték a vármegyei rivális Fehérvár FC-t. Ezután a Soroksár vendégeként 6-0-ra, míg a DVTK otthonában 3-0-ra diadalmaskodtak Halászi Kinga lányai, így négy mérkőzésen 17-0-s gólkülönbséggel állnak, a tabellán pedig már négy ponttal előzik a negyedik MTK Hungáriát.

A Haladásnak ennél felemásabb a tavaszi idénye eddig, hiszen a kiesés ellen küzdő Budaörs ellen hazai pályán csak egy 0-0-s döntetlent tudtak játszani, majd a Magyar Kupában bár legyőzték 3-2-re az Astra HFC-Üllőt, a bajnokságban 3-0-ra kikaptak tőlük. Ezután az ETO FC Győr is kifogott rajtuk, otthon kaptak ki 2-0-ra, hogy aztán egy 4-0-s Fehérvár FC elleni sikerrel hangoljanak a Puskás Akadémia elleni vendégjátékra.

A két együttes októberi, idei első mérkőzésén 3-1-re diadalmaskodott idegenben a felcsúti együttes, az előjelek szerint pedig ezúttal is nagy esélye van, hogy három ponttal zárja az összecsapást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában