Eldőlhet a harmadik hely sorsa

2024.03.28. 13:23

Hatpontos rangadón nyerne a Puskás Akadémia

A harmadik hely szempontjából is kifejezetten fontos vármegyei rangadó vár a Puskás Akadémiára a Fehérvár FC ellen a labdarúgó NB I 26. fordulójában.

Szabó Róbert

Nagy Zsolt (sötétben) szerint hatpontos rangadó vár a Puskás Akadémiára

Fotó: puskasakademia.hu

A székesfehérvári együttes jelenleg 42 ponttal a harmadik helyen áll, míg a felcsútiak az ötödik helyet foglalják el 36 egységgel. A két csapat idei két egymás elleni mérkőzéséből az elsőt, még 2023 augusztusában 2-2-es döntetlennel zártak a felek Felcsúton, majd decemberben, Székesfehérváron 3-1-re nyert a Vidi. 

– Az első két idei mérkőzés után ez szerintem egy teljesen más összecsapás lesz, hiszen azóta a Fehérvár is kicserélődött. Mindenképp győzni szeretnénk hazai pályán ezen az igazi, hatpontos rangadón – mondta lapunknak Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia válogatott futballistája. Úgy érzi, a mérkőzés kimenetele akár el is döntheti a harmadik hely sorsát. Leszögezte, csapatuk jobb annál, amit a tabellán elfoglalt jelenlegi helyezésük mutat.

A válogatott Koszovó elleni mérkőzésén gólt szerző játékos emellett arról is beszélt, hogy a Ferencváros elleni döntetlen nagy motivációt jelent számukra, hiszen előtte egy kisebb hullámvölgyben voltak, nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt eltervezték. Kiemelte, a fővárosiak elleni találkozón látottakra lehet építkezni, és nagyon fontos, hogy győzelemmel zárják a péntek esti bajnokit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában