Megye I

2024.03.28. 11:27

Hatpontos találkozó Tordason és Csóron

A 21. fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak vezetőit, trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra.

Káldor András

2024. március 29., péntek, 15:00
Móri SE (3.) - Mány-Bicske II. (9.) – ősszel 3-1
Németh Bálint a Móri SE vezetőedzője: - Nehéz volt nyerni Lajoskomáromban, bevallom őszintén könnyebb mérkőzésre számítottam. Talán még a pálya is egy kicsit nehézkes volt, illetve nem működött úgy a csapat, úgy, ahogy én vártam. Kicsit alul teljesítettünk, ez volt az oka annak csak egy góllal sikerült nyerni. Természetesen próbálunk ezen javítani, ez a szép a foci van, hogy erre lehetőség van egy hét múlva. Egész biztosan nehezebb lesz a Mány ellen, mint ősszel, mivel akkor egy nagyon sima meccset játszottunk velük, és nem forgott veszélyben a győzelmünk. Ellenben nagyon bízom a csapatomban, akiknek mondtam, hogy tavasszal jó teljesítményt kell nyújtani, remélem, hogy ez ki fog jönni rajtuk, és tényleg olyan mérkőzést fogunk játszani, amely gólokban gazdag és szórakoztató a szurkolók számára. Hiányzó sajnos lesz, Varga Balázs szenvedett térdsérülést, úgy néz ki, hogy hetekre kiesett.
2024. március 30., szombat, 15:00

Sárosd (10.) – Lajoskomárom (8.) – ősszel 2-0
Rauf Dávid a Sárosd vezetőedzője: - A Főnix FC ellen igazságos eredmény született, több komoly lehetőségük volt. Mi erre a mérkőzésre a tisztes helytállást tűztük ki célul, ugyanis ezzel sebből vérzünk. Rengeteg a beteg és a sérült, voltak eltiltottak, és nem is látszik, hogy nagyon kiegyenesednénk. Ez egy ilyen szezon! Ugyan nem kapunk sok gólt, de a kapu előtt nem vagyunk elég hatékonyak, ennek oka elsősorban az, hogy azok a kulcsjátékosok hiányoznak, akik dönteni tudnának a kapu előtt. Nehezen tudunk betalálni, ezen kellene dolgozni, változtatni. Igaz ehhez szükséges lenne a heti munkában történő aktív részvételre, mert az utóbbi időben az edzések látogatottsága nem volt megfelelő. Nagyon remélem azt, hogy a Lajoskomárom ellen a szebbik arcunkat mutatjuk majd!
Tordas (5.) - Ercsi Kinizsi (6.) – ősszel 1-1

Farkas Zsolt a Tordas technikai vezetője: - Legutóbb a szokásos Martonvásár elleni rangadót játszottuk, megérdemelten nyertünk idegenben. Inkább az erő dominált, mint a látványos foci. Nem mondom azt, hogy nem tett jót az egy hét pihenő, de szeretünk játszani és várjuk a következő mérkőzést. Ráadásul rangadót játszunk ismét, reméljük sokan fogják megtekinteni az Ercsi elleni találkozót. Küzdelmes mérkőzést, az biztos, hogy nem olyan lesz mint a téli műfüves bajnoki... (5-0 a Tordasnak – a szerk.). Mindenesetre gőzerővel készülünk rá, Somogyi Tibor is edzett, és harcra készen áll sérülése után, így vele kiegészülve teljes lesz a keretünk.
2024. március 31., vasárnap, 16:00

Csór Truck-Trailer (12.) - Bodajk SE (15.) – ősszel 0-1
Pécsi László a Csór Truck-Trailer vezetőedzője: - Nem játszottunk alárendelt szerepet Sárbogárdon, felvettük a kesztyűt a hazai csapattal. Nyilván ők jobb játékerőt képviselnek, mint mi, ezt próbáltuk kompenzálni más erényekkel, ami részben sikerült is. Az első félidőben adtunk egy félidőnyi esélyt ellenfelünknek, viszont a szünet után megvoltak lehetőségeink. Sajnos a mérkőzés fordulópontjaiból nem mi jöttünk ki jól, így a Sárbogárd megérdemelt győzelmet aratott. Nem számítok könnyű összecsapásra a Bodajk ellen, bár riválisunk valóban teljesít olyan jól ebben az évben, mint korábban, de valljuk meg őszintén mi sem, főleg hazai pályán. Ettől függetlenül nem lehet más célunk, mint ennek a hatpontos mérkőzésnek a megnyerése, és ezért mindent meg fogunk tenni.

Enying (14.) – Sárbogárd (2.) – ősszel 1-4
Mohai Norbert az Enying szakosztályvezetője: - A Mány elleni hazai találkozóra csak eléggé tartalékosan tudtunk kiállni, de ennek ellenére nem számítottunk ekkora különbségre. Súlyos vereséget szenvedtünk, hiszen négy gólt kaptunk, ráadásul mindet rögzített szituációból. Ez csúfos képet festett a védekezésünkről, ami természetesen nem elfogadható csapatteljesítmény. Dolgoznunk kell a védelem tengelyének megerősítésén, mert amikor kulcsemberek hiányoznak, azonnal megemelkedik a bekapott gólok száma. A Sárbogárd ellen össze kell kapni magunkat, ha meg akarjuk nehezíteni ellenfelünk dolgát. Nyilván magabiztos tervekkel érkeznek, nekünk meg a tisztes helytállás lesz a célunk. Így nekik talán több veszítenivalójuk van, hátha ez is a mi malmunkra hajtja majd a vizet. Ha a betegeink felépülnek a héten, és teljes csapattal tudunk felállni, minden bizonnyal jó, kűzdős mérkőzést fogunk játszani, és talán begyűjtünk egy önbizalomnövelő pontot.

KK Grain KFT.-Mezőfalva (11.) - Tóvill Kápolnásnyék (4.) – ősszel 3-4

Villám Balázs a KK Grain KFT.-Mezőfalva vezetőedzője: - Minden csapatnál elmondható, hogy vannak hullámvölgyek, és ez bennünket sem került el. Egy nagyon jó megye kettes szereplés után felkerültünk az I. osztályba, és ősszel meglepetés csapatként jó eredményeket produkáltunk. Most azonban belekerültünk egy olyan spirálba, amelyet nem vártunk, bár lehetett arra készülni, hogy előfordulhat. Azon dolgozunk, hogy ebből minél előbb kilábaljunk, de ez csak együtt tudjuk megoldani. Minden hétvégén arra törekszünk, hogy ezen változtassunk, de egy ilyen mélyrepülés után a helyes irányba történő visszatérés hosszabb folyamat. Reménykedünk abban, hogy az előttünk álló hétvégén mindez változni fog, és hazai pályán megtörik a pontcsend, és szeretnénk visszavágni a Kápolnásnyéknek az őszi vereségért.  

Martonvásár (13.) - MÁV Előre FC Főnix (1.) – ősszel 0-3

Nagy Tibor a Martonvásár vezetőedzője: - Ercsiben a mérkőzés összképét tekintve nekünk nyernünk kellett volna! Kétszer sikerült akciógóllal egyenlítenünk, majd kihagytunk három százalékos helyzetet, kapussal szemben állva, illetve üres kapura is eredménytelenek voltunk. Látható volt, ha mi így hagyjuk ki egymás után a lehetőségeket, akkor vereség lesz a vége. Ahelyett, hogy mi vezettünk volna három kettőre, jobb esetben négy kettőre, ahelyett az ellenfélnél volt az előny, és elment a meccs. Azt látom, hogy nincs felelősség az elől lévő emberen, embereken, nem foglalkoztatja őket, hogy kihagyják a helyzeteket. Ugyanez megtörtént a Sárosd ellen is, volt két-három lehetőségünk, hogy eldöntsük a mérkőzést, nem éltünk vele, és egyenlíteni tudott a Sárosd. Az a nagy problémánk, hogy hiába játszunk viszonylag jól, ha eltékozoljuk a helyzeteket, és ezt az ellenfelünk kőkeményen megbosszulja. Fejlődünk, de nagyon lassan, a legnagyobb gond az, hogy a mérkőzés előtt szembesülök azzal, hogy többen nem tudnak játszani különböző okokra hivatkozva, vagy éppen már ideje korán a meccs elején cserélni kell. mert az illető meghúzódott. Stabil csapatot várok a Főnix FC ellen, hogy merjünk játszani, és merjük felvállalni azt, amikor nálunk van a labda, amennyiben ez nem történik meg, akkor nincs esélyünk. Tudom, hogy jobb csapat a Főnix FC, de már történt csak csodák.

Szabadnapos: Ikarus-Maroshegy (7.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában