Labdarúgó NB II

2024.03.10. 15:56

Már a félidőben döntött, ismét idegenben nyert a Csákvár

Szoros mérkőzésen 1-0-s győzelmet aratott az Aqvital FC Csákvár a Credobus Mosonmagyaróvár otthonában a labdarúgó NB II 24. fordulójában.

Szabó Róbert

Idegenben nyert ismét a Csákvár

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap, archív

Küzdelmes mezőnyjátékkal kezdődött az Aqvital FC Csákvár vendégjátéka a Mosonmagyaróvár otthonában. Az első nagyobb helyzet a vendégek előtt adódott, Mészáros középre tartó lövését azonban Auerbach védeni tudta. A folytatásban is a csákváriak voltak veszélyesebbek, a 27. percben Szakály tekert középre veszélyesen egy szögletet, de a hazaiak kapusa résen volt. Három perccel később Gazdag majdnem elcsente a labdát Auerbachtól, de a mosonmagyaróváriak játékosa javítani tudott.

A csákváriak a folytatásban is folyamatosan veszélyes játékot játszottak, előbb Nagy Zoárd, majd Ominger Gergő előtt adódott lehetőség. Az első hazai helyzetre a 43. percig kellett várni, ekkor Zelizi hárította Illés fejesét. A slusszpoén aztán a 45. percben jött, Szakály Dénes 28 méterről ívelt egy szabadrúgást a kapu előterébe, a labda pedig egy pattanás után a kapuban kötött ki, 0-1.

A fordulás után a Mosonmagyaróvár szépen járatta a labdát, de Bekker nyolc méterről leadott lövése nem talált kaput. A 69. percben könnyen megduplázhatta volna előnyét a Csákvár, Nándor Tamás vezette ziccerben kapura a labdát, de Stefan Deák nagyot mentett.

A hátralévő időben aztán Karacs Dániel mentett nagyot Illés Dávid lövésénél, így a Mosonmagyaróvár továbbra sem tudta megszerezni az egyenlítőgólt. Végül újabb találat már nem is született, így a Budafok elleni győzelem után ismét idegenben aratott győzelmet az Aqvital FC Csákvár.

A csákváriak legközelebb március 17-én, vasárnap 17.00 órától lépnek pályára hazai környezetben a Pécsi MFC ellen.

CREDOBUS Mosonmagyaróvár – Aqvital FC Csákvár 0-1 (0-1)
Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep. 300 néző. Vezeti: Derdák Marcell (Huszár Balázs, Kulman Tamás)

Mosonmagyaróvár: Auerbach – Simita, Deák I., Tullner, Horváth K. – Vukaszovics, Radics (Szendeff, 58.) – Máris (Végső, 58.), Bekker (Csóka, 58.), Szabó B. (Puhtyejev, 79.) – Illés D. Vezetőedző: Nagy Ádám
Csákvár: Zelizi – Szalai P., Babós L., Karacs, Murka – Ominger, Mészáros D., Szakály D. – Tamás N., Nagy Z. (Simon A., 69.), Gazdag V. (Dusinszki, 69.) Vezetőedző: Tóth Balázs

Gólszerző: Szakály D. (45.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában