Zajlik az építkezés

2024.03.22. 11:00

Új versenysport berendezés érkezett az épülő sukorói akadémiához

Javában zajlik a sukorói Kovács Katalin Nemzeti Kajak Kenu Akadémia területén az építkezés, melynek keretében a kivitelező nemrégiben beszámolhatott egy jelentős fejlesztésről.

S. Töttő Rita

Fotó: WHB Group

Egy, a versenysport kiemelkedő eredményeit segítő berendezést telepítettek az épülő sukorói Kovács Katalin Nemzeti Kajak Kenu Akadémia területén márciusban – adta hírül a kivitelező WHB Group építőipari vállalkozás. A német fejlesztésű áramoltatott medencét közel két éves előkészítés után tehették a helyére a szakemberek.

Fotó: WHB Group

„2024. január 30-án az alsó szekció nemesacél elemei kiszállításra kerültek, a következő napokban a hajótároló különálló épületrészén belül pozícionáljuk ezen részegységeket, melyek végleges helyükre kerülnek ezáltal. A telepítés során számos egyedi építészeti megoldást kell majd alkalmaznunk a medence épületbe való integrálása érdekében” – áll a szakmai közleményben. A kivitelező hangsúlyozza: az ellenáramoltatott medence telepítése nemcsak a térség, de egész Magyarország számára fontos újdonság. A berendezés mellett pedig, amely versenysport kiemelkedő eredményeit segíti, az Akadémia folyamatos sportdiagnosztikai fejlesztőmunkát is végez, hogy elősegítse a jövőbeni edzések megfelelő monitorozását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában