Férfi röplabda

2024.04.01. 13:21

A döntőért folytatódik a harc

A Kecskeméti RC elleni párharcban kiharcolta a továbbjutást a MÁV Előre Foxconn, most pedig a Debreceni EAC ellen folytathatja a férfi röplabda Extraliga elődöntőjében.

Szabó Róbert

Hazai környezetben kezdi meg elődöntős párharcát a MÁV Előre Foxconn férfi röplabda csapata

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Loki három mérkőzésben lezárta a Kecskemét elleni negyeddöntőt. Az első találkozón bár egy szettet elvesztett, magabiztos győzelmet aratott, a második, kecskeméti összecsapáson viszont már nehezebb dolga volt, 2-0-ra vezetett, de a házigazda egyenlített, s bár végül behúzta  az ötödik szettet, de így sem volt könnyű dolga a székesfehérvári együttesnek. Végül a harmadik találkozón sikerült is lezárni a párharcot.

Az elődöntőben az alapszakasz bronzérmese, a Debreceni EAC lesz a MÁV Előre ellenfele, amely együttes a negyeddöntőben a Pénzügyőrt búcsúztatta. A hajdúságiak az első találkozót sima háromban behúzták, a második és a harmadik felvonást pedig egyaránt 3-1-re nyerték, így a párharcot 3-0-s győzelemmel zárták.

A két csapat 2024-ben kétszer már találkozott egymással: előbb január 27-én hazai pályán, majd február 7-én idegenben nyert 3-0-ra a Loki. A székesfehérváriak ráadásul 2021 óta nem kaptak ki a VOK Sportcsarnokban a debreceniektől, így jó előjelekkel várhatják a párharcot, és az április 1-i első mérkőzést, amit a VOK Sportcsarnokban rendeznek 17.00 órától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában