Női labdarúgás

2024.04.27. 21:06

Egy piros lap pecsételte meg a Fehérvár FC sorsát

Hiába került hamar hátrányba, egyenlített a Fehérvár FC, de Simon Franciska kiállítása megpecsételte a csapat sorsát, így 4-1-re kikapott a Soroksár otthonában a Simple Női Liga NB I 20. fordulójában.

Szabó Róbert

A Fehérvár FC sorsát egy piros lap pecsételte meg Soroksáron

Fotó: fehervarfc.hu, archív

A székesfehérvári együttes a biztos kiesés tudatában utazott el Soroksárra, ahol a házigazda Patkós Viktória révén már a 26. percben előnybe került, de Szombati Katalin tíz perccel később egyenlíteni tudott. A folytatásban aztán újabb gól nem született, így 1-1-es döntetlennél vonulhattak szünetre a felek.

A fordulás után aztán minden megpecsételődött: Simon Franciskát az 56. percben kiállította a játékvezető, Nagy Vanessza pedig értékesítette a megítélt büntetőt. Ezután a 73. percben Rugovics Boglárka is eredményes volt, majd a rendes játékidő utolsó percében Molnár Adelina is betalált, ezzel beállítva a 4-1-es végeredményt a Soroksár javára.

A Fehérvár FC legközelebb május 4-én, szombaton 16.30 órától lép pályára a Diósgyőri VTK otthonában, az idényt pedig hazai környezetben zárja május 11-én az MTK Hungária ellen.

Soroksár SC – Fehérvár FC 4-1 (1-1)
Soroksár, Szamosi Mihály Sporttelep, Vezette: Sovány Liza

Soroksár SC: Ascher – Hanász (Mucsi, 55.), Molnár A., Kern, Szőke F. – Győrik (Ranyhóczki, 84.), Rugovics, Patkós, Nyul P. – Genoveva-Theodora (Hodászi, 51.), Nagy V. Vezetőedző: Dukon Béla

Fehérvár FC: Terestyéni – Ramor, Szehofner (Czvetnics 62.), Szabó B., Jánosi – Földvári, Németh V. (Mihályi Dorka, 62.), Romanoczki (Kántor K., 73.), Szombati K. (Balla E., 73.) – Tóth A., Simon F. Vezetőedző: Andorka Péter

Gól: Patkós (26.), Nagy V. (58. – 11-esből), Rugovics (73.), Molnár A. (90.), ill. Szombati K. (36.)

Kiállítva: Simon F. (56.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában