Fejér Vármegyei Kupa

2024.04.22. 17:26

Hétközi kupaforduló előtt

A Fejér Vármegyei Kupa 5. fordulójára kerül sor szerdán délután, ahol a tét már a legjobb négy közé jutás lesz.

Káldor András

Tavaly színvonalas döntőt játszottak a Lajoskomárom (sárga) és a Baracs csapatai

Fotó: fejer.mlsz.hu

Az előző játéknapon búcsúzott a küzdelmektől a vármegyei I. osztályban az élen álló, és a bajnoki címre pályázó MÁV Előre FC Főnix együttese, amelyet a Móri SE ütött el (1-4). Az Ercsi Kinizsi fordulatos mérkőzésen jutott tovább a Beloiannisz otthonában, míg a Sárbogárd SE is megálljt parancsolt a Tordas csapatának.

Az 5. forduló párosításai:

Bakonycsernye (Vármegyei II.) – Sárbogárd SE (Vármegyei I.)
Pátka (Vármegyei II.) – Baracs (Vármegyei II.)
Móri SE (Vármegyei I.) – Bodajk SE (Vármegyei I.)
Ercsi Kinizsi (Vármegyei I.) – Sárosd (Vármegyei I.)  
A II. osztály Északi csoportját 14 ponttal vezető Bakonycsernye megizzaszthatja az I. osztályban jelenleg második Sárbogárdot, a Pátka és a Baracs a második vonalban a dobogós helyekért küzdenek, itt kiegyenlített csata várható. A Móri SE éppen a mögöttünk hagyott hétvégén győzte le a Bodajk SE gárdáját saját pályáján, az Ercsi Kinizsi és a Sárosd rangadójának kimenetelében a pillanatnyi forma dönthet, függetlenül attól, hogy a Sárosd a tavaszi idényben még nem győzött a bajnokságban.

A Fejér Vármegyei Kupa fináléjét – akárcsak egy évvel ezelőtt - idén is a Sóstói Stadionban játsszák majd le, a korábbihoz hasonlóan nagy valószínűséggel több ezer szurkoló előtt 2024. május 22-én, szerdán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában