Adni Jó Kupa

2024.04.09. 13:09

Sikeres jótékonysági torna Lauráért

Ismét bebizonyosodott, hogy az összefogásnak hatalmas ereje van, az Adni Jó Kupa sorozata újabb állomása újabb segítséggel párosult. Ezúttal egy beteg kislány javára gyűjtöttek, fociztak a szervezők és résztvevők.

Káldor András

Horváth Péter főszervező és Laura

Fotó: Adni Jó Kupa Alapítvány

A Köfém Sportcsarnok adott otthont a XVII. Adni Jó Kispályás teremlabdarúgó kupának. A jótékonysági viadalt az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány szervezte, a bevételt pedig a korábbi élvonalbeli kézilabda kapus - többek között az Alba Fehérvár KC-ban is megfordult - Györkös Rebeka kislánya, Sándor Laura gyógykezelésére fordítják a szervezők.
Laura születése után kiderült, hogy nagy valószínűséggel Apert-szindrómás, amely egy ritka genetikai elváltozás és az egész szervezetre kiterjedő súlyos krónikus funkció vesztéssel járó csontosodási fejlődési rendellenesség. A kislány egy összetett koponya rekonstrukciós műtét sorozaton belül két beavatkozáson esett át, de további kezelésekre van szüksége.
– Korábban kaptuk azt az információt, hogy egy egykori fehérvári kézilabda kapus kislánya beteg, és úgy gondoltuk, hogy annyi mindent kaptunk a sportágtól, hogyha tudunk ebből a sokból egy keveset visszaadunk, és szeretnénk ezt a kislányt támogatni. Tíz csapat vett részt a tornán, amely remekül sikerült, két és félmillió forint gyűlt össze Laura javára. – hangsúlyozta Horváth Péter főszervező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában