Hétvége

2016.09.24. 20:32

Staféta Balika Bencével

VASÁRNAPI számunk előző vendége, Gyűrűs Szabolcs Balika Bencének adta át a stafétát a következő kérdéssel együtt: – Milyen érzés ilyen fiatalon sportolólegendákkal együtt edzeni?

Sebestyén Lilla

– AZ ÖREGFIÚK jégkorongcsapata sokszínű baráti társaság, akiket a sport iránt érzett szeretet köt és tart össze. Együtt játszik az amatőr, ám igen lelkes középkorú, az egykori fiatal játékos – például én – és természetesen a válogatottból már kiöregedett profi is. Minden pénteken össze szoktunk gyűlni a jégen. Jót nevetünk az eséseken, az este végén pedig elmegyünk sörözni. Verekedés, konfliktus már nincs, csak a szórakozás, a jó társaság és persze a győzni akarás, ez az érzés ugyanis sose tűnik el. Én három éve tartozom az öregfiúk közé, eleinte kapus voltam, most már egyre többször mozgok a pályán, így sikerül ellesnem néhány mozdulatot, trükköt a profiktól. Nagyon jó velük játszani, semmi pénzért nem adnám ezt az élményt.

BENCE Horváth Márió vízilabdázónak adja tovább a stafétát a következő kérdéssel együtt: – Mikor láthatunk téged Fehérváron egy ob 1-es vízilabda-mérkőzésen?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!