Hétvége

2017.01.07. 14:24

Staféta Horváth Irmával

ELŐZŐ számunk vendége Horváth Irmának adta át a stafétát a következő kérdéssel együtt: sikítsunk, ha sikítani akarunk?

Bokros Judit

- ÚGY GONDOLOM, a kérdező, Takács Ildikó elsősorban arra gondolt, kifejezhetjük, megélhetjük-e a valós érzelmeinket. Azt érzem, hogy igen, erre valóban nagy szükség van. Én ebben évek óta a zene, az éneklés által próbálom segíteni az embereket, a hozzám fordulókat. Úgy vettem észre, sokunkat valami meggátol abban, hogy csak úgy, felszabadultan énekeljünk. Pedig ennek nagy érzelem felszabadító hatása van.

Fotó: Molnár Artúr

AZ ÁLTALAM megálmodott, s nemrég megvalósított egyik, felnőtteknek szóló foglalkozásom éppen ezt a célt szolgálja. Itt a folyamat a meghatározó, minden résztvevő magában érzi, értékeli, mit váltanak ki belőle az általam keltett hangok, az énekek. Használok dobot, gitárt, egyéb hangszert. Aki szeretne, választhat is ezekből az aktív résznél, és a zenélés élménye újabb kifejezésre ad lehetőséget. Úgy tapasztaltam, nagy oldások, megélések voltak már egy-egy alkalom során.

HORVÁTH IRMA Faragó Péternek adja át a stafétát. Kérdése: hogyan alakul ki a zenekar?

A staféta következő vendége:

Faragó Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!