Hétvége

2017.03.25. 22:02

Staféta Kiliti Ferenccel

ELŐZŐ számunk vendége Kiliti Ferencnek adta át a stafétát a következő kérdéssel: mik a Vadásztölténygyári Vasas céljai Székesfehérváron?

Káldor András

– ÉVEK óta hobbi bokszklubként működünk, szeretnénk ezt minél több emberrel megismertetni és megszerettetni. Nagyon nagy energiát fektetünk most az utánpótlás nevelésébe. Eddig nem foglalkoztunk versenyzőkkel, de idén már öt-tíz fiú és lány öklözik versenyszerűen. Jó lenne, ha minél több fiatal megtalálná náluk azt, amit keres a sport terén. A Prohászka utcában van az edzőtermünk, előtte a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában, egy kis teremben tartottuk az edzéseket.

– HETVEN-NYOLCVAN tagunk van, ezt az eddigi munkánk gyümölcsének tartjuk, és büszkék vagyunk rá. E családias hangulatban az a legfőbb célunk, hogy aki lejön hozzánk, az ki tudjon kapcsolódni. Szakadjon ki a stresszből, a szürke hétköznapokból, abból a taposómalomból, amely körülvesz bennünket. Hétéves a legfiatalabb és negyvenöt éves a leg-idősebb, aki aktívan és rendszeresen jár hozzánk.

KILITI FERENC Papp Tibornak adta át a stafétát. Kérdése: mi a célja Székesfehérváron a dzsúdóval?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!