Hétvége

2017.03.31. 07:42

Staféta Pap Tiborral

Előző számunk vendége Pap Tibornak adta át a stafétát a következő kérdéssel: mi a célja Székesfehérváron a dzsúdóval?

Káldor András

- A dzsúdóban 15-20 éven belül szeretnék egy igazán tartós versenyzői állományt kinevelni mind gyerek, mind felnőtt szinten. Utánpótlás-nevelői bázis létrehozása is a célom. Nem titkolt szándékunk az edzőkollégákkal egy olimpikon kinevelése, ha lesz olyan tehetség, aki nálunk marad kis korától felnőtt koráig. Nyilván lesznek olyanok, akik nem versenyeznek, hanem magának a dzsúdónak a mozgáskultúráját és a filozófiáját sajátítanák el. Velük is komolyan foglalkoznánk, hiszen e sportnak rendkívül jótékony hatása van a gyermekekre és felnőttekre egyaránt.

- Lépésről lépésre akarunk fejlődni, mindezt a Vadásztölténygyári Vasas égiszén belül. A 74 Ryu Jiu-jitsut is űzöm, itt soke Németh Sándor alapítómesterünk iránymutatása alapján ténykedek, két danos mesterként edzősködöm. Célom ebben is hasonló: megismertetni azokkal, akik kedvet éreznek a stílusirányzat iránt.

Pap Tibor Kovácsné Marosfi Évának adja át a stafétát. Kérdése: milyennek látja a mai ifjúságot? A staféta következő vendége: Kovácsné Marosfi Éva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!