Hétvége

2014.11.01. 11:14

Staféta Peterdi Imrével

Vasárnapi számunk előző vendége, Gulyás Péter a dunaújvárosi jégkorongozónak, Peterdi Imrének adta tovább a Stafétát. Kérdése: Mi a véleményed arról, ahogyan pókerben osztok?

Sebestyén Lilla

– Peti osztását nem lehet olyan egyszerű szavakkal leírni, mint jó, meg rossz. Inkább azt mondanám, különc. Az ehhez kapcsolódó történet már lassan hétéves, de még mindig mosolyt csal az arcunkra. A kézilabdásokkal anno gyakorta összejártunk pókerezni. Egyik éjszaka Peti volt az osztó és már csak én és Császár Gábor maradtunk játékban. Az utolsó leosztás következett, amit mindenki végigizgul, ez a játszma koronája, ám Peti úgy összecsapta, hogy mire feleszméltünk, már lenn volt az asztalon az ötödik lap is. Őszintén szólva már nem is emlékszem ki nyert, viszont Peti osztása élénken él bennem. Sajnálom, hogy jó ideje nem tudtunk összehozni együtt egy partit, hiába is érthető az oka: más városban élünk.

Peterdi Imre Azari Zsoltnak adja tovább a Stafétát. Kérdése: Szerinted jól lábteniszezek?

A staféta következő vendége: Azari Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!