Staféta Szabóné Kálmán Ilonával

2017. február 12., 05:00 szerző: Bokros Judit
komment
ELŐZŐ számunk vendége Szabóné Kálmán Ilonának adta át a stafétát, ezzel a kérdéssel: mit jelent számára a hajléktalanokkal való törődés?
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

- ÉDESANYÁMNAK köszönhetően már korán megtapasztaltam az együttérzés szépségét. Vallásos emberként is fontosnak tartom, hogy segítsek a rászorulókon. Az önkénteskedést tíz éve kezdtem, egy barátnőm szervezett be a fehérvári hajléktalanszállóra ételt osztani. Azóta is ott vagyok minden második hétfőn, és már kialakult az állandó csapatunk.

Fotó: Bokros Judit

- A MI JELENLÉTÜNK csupán kis szelete a hajléktalanok életének. Mégis várnak, számítanak ránk, örülnek nekünk, és ez erőt ad. A hétfő esték az életünk részévé váltak: csapatunknak nagy boldogság, hogy segíthetünk olyan embereken, akik szükségben élnek. Mindig viszünk plusz-ételt is, egy kis édességet például, s olykor gyűjtünk nekik ruhát is. Ismerjük sokuk problémáját, mert beszélgetni is szoktunk az ételosztásra érkezőkkel. Nagyon lehet szeretni ezeket az embereket.

SZABÓNÉ Kálmán Ilona Berze János református lelkésznek adja át a stafétát. Kérdése: hogyan ünnepli a gyülekezet a reformáció 500. évfordulóját?

A staféta következő vendége:

Berze János

Bokros Judit

2017. február 12., 05:00 szerző: Bokros Judit

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...