Staféta Szili Csabával

2017. március 05., 05:00 szerző: Bokros Judit
komment
ELŐZŐ számunk vendége Szili Csabának, a fehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola igazgatójának adta át a stafétát a következő kérdéssel együtt: milyen ma iskolaigazgatóként dolgozni?
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

- IDÉN tíz éve, hogy megbízott igazgató lettem, majd egy év múlva kineveztek. Akkor a maihoz képest teljesen más kihívásokkal, feladatokkal nézett szembe egy igazgató. Inkább egy komplex költségvetési szerv vezetője voltam, ma pedig sokkal hangsúlyosabb a szakmai vezető szerepem. Hozzám ez utóbbi közelebb áll.

Fotó: A szerző

- A VILÁG, benne a társadalom sokat változott az elmúlt 10 évben. A gyerekek is mások. A hagyományos módszerek mára sikertelenné váltak, ezért elkerülhetetlen az iskolák, az oktatás megújulása. Mi is törekszünk erre. Ebben segítségemre van egy nagyon jó pedagógus közösség. Szeretem, hogy igazgatóként minden nap több száz gyermekkel találkozom, akiket örömmel fogadhatok. Igyekszem velük emberközeli kapcsolatban lenni, de a tiszteletüket is kivívni.

SZILI CSABA Juhász Lászlónak, a VÁLASZ elnökének adja át a stafétát. Kérdése: főszervezőként sikeresnek tartja a székely bált?

Bokros Judit

2017. március 05., 05:00 szerző: Bokros Judit

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...