Hírek

2010.11.30. 06:35

A munka java még csak ezután kezdődik

Útközben címmel rendezett projektzáró ünnepséget az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Szervezete valamint a Carpe diem Rekreációs és Általános Képzési Alapítvány november 27-én Rácalmáson, a művelődési házban.

Percsi Tibor

A rendezvényre mindazok meghívást kaptak, aki bármilyen formában segítséget nyújtottak a két szervezet által benyújtott és megnyert pályázat megírásában. E pályázaton, mint azt már korábban megírtuk, 47.570.523 Ft-ot nyertek a korábban Kulcson vásárolt telken felépítésre kerülő Rekreációs Agroturisztikai Központ finanszírozására.

Szente Csabáné, az ESZDE, valamint Dóka Marianna, a Carpe diem elnöke köszöntötte a vendégeket, és idézte fel azt az utat, amíg a sikeres pályázat megszületett. Ezt követően került sor a hagyományos „Bazsikám, Édes ” Süteménysütő verseny eredményhirdetésére, ahol ezúttal az eddigi verseny győztesei mérték össze tudásukat mézes krémes kategóriában. A rendezvényt záró Vanilia bált Kelemen Angelika és Dorogi Ákos duettje vezette be, majd Vida Sándor játszotta a talpalávalót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!