Hírek

2013.12.16. 17:55

Segítsünk az árkipusztai gyerekeknek - Ma még lehet adományozni!

A mai nappal lejár eredetileg december 17-ig szóló jótékonysági akciónk határideje.

Kocsis Noémi

Még hétfőn is érkeztek tárgyi adományok, tartós élelmiszerek a szerkesztőségbe. Ezeket a következő napokban folyamatosan eljuttatjuk azokhoz, akiknek szánták, vagyis az árkipusztai, nehéz anyagi körülmények között élő gyerekeknek és családjaiknak.

A gyerekek kedd este megírják a kívánságlistájukat – kéréseiket az e célra nyitott számlaszámon összegyűlt pénzből teljesítjük majd, hogy végre nekik is legyen egy olyan karácsonyuk, amikor saját, vágyott, új holmit, tárgyat, játékot kapnak a fa alatt.

Az ajándékokat a gyerekek december 23-án, az árkipusztai kápolnában 15 órakor kezdődő közös ünnepségen kapják majd meg, erről lapunkban természetesen beszámolunk. A mai napon még él a számlaszám és fogad pénzadományokat is – eddig kb. 220 ezer forint gyűlt össze olvasóink jóvoltából. Köszönjük mindazoknak, akik segítenek szebbé tenni a gyerekek ünnepét és nagylelkűen támogatták a kezdeményezést.

SZÁMLASZÁM: 10300002-10583135-49020092, KÖZLEMÉNY: ADOMÁNY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!