Hírek

2014.07.18. 19:40

Az új elnök bemutatása

Székesfehérvár - Árgyelán János megyei elnök tegnap sajtótájékoztatón mutatta be a Jobbik új fehérvári elnökét, Tancsa Ágnest.

Tribolt Lajos

A feloszlatást követően július 16-án újjáalakult az alapszervezet, amely egyhangúlag Tancsa Ágnest, a Jobbik Fejér megyei sajtófőnökét, az országos Médiapolitikai Kabinet tagját választotta elnöknek. Ő rádiós újságíró, bölcsész, három gyermek édesanyja.

Az elmúlt években sokan segítették a Jobbik munkáját a megyeszékhelyen, nekik köszönjük az áldozatos, sokszor erőn felüli munkájukat, és bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk rájuk! mondta a frissen megválasztott elnök. Hozzátette: az újjáalakult szervezet tiszta lappal, újult erővel láthat neki a feladatainak, amelyekből van bőven. Már elindult a jelöltállítási folyamat az önkormányzati választásra készülve, így a Székesfehérvári Alapszervezetnek is rövid időn belül meg kell neveznie jelöltjeit.

- Sokkal markánsabb, radikálisabb politizálásra készülünk, természetesen szélsőségektől mentesen. Fontos, hogy legyen végre egy olyan politikai erő is városunkban, amely nem simul be az aktuális hatalomhoz, hanem valóban a fehérvári emberek érdekeit képviseli.

Tancsa Ágnes városi elnök ( Fotó: Jobbik)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!