Hírek

2015.01.29. 17:02

4 baleset is történt rövid időn belül Fejér megyében

A katasztrófavédelem információi szerint négy baleset is történt egy óra leforgása alatt csütörtökön kora este.

17:10 Oldalára borult egy autóbusz Sárbogárd külterületén az Alapi úton. A balesetben egy ember könnyű sérülést szenvedett, ezért a mentők kórházba szállították. A járművet a sárbogárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították, valamint átvizsgálták, de nem tapasztaltak üzemanyagfolyást. A műszaki mentéshez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók daruskocsija érkezett a helyszínre. A mentési munkálatok ideje alatt egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon.

17:35 Árokba csúszott két személyautó Bodajkon, a Csókakő vasútállomás közelében. Egyik balesetben sem sérült meg senki. A járművek kiszabadítását a móri önkormányzati tűzoltók végzik.

17:40 Egy nyerges vontató fordult keresztbe és zárja le mindkét forgalmi sávot az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 70-es kilométer közelében. Budapest felé tartóknak már korábban, a Polgárdi csomópontnál érdemes letérni az autópályáról, és a 7-es főút felé tanácsos kerülni, mert a pályán több kilométeres a torlódás. A műszaki mentést a székesfehérvári hivatásos tűzoltók megkezdték.

17:55 Szalagkorlátnak ütközött egy nyerges vontató a 81-es számú főúton, Székesfehérvárnál. A kiérkező székesfehérvári hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, valamint segítenek egy másik elakadt kisteherautó kiszabadításában is. A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra lehet számítani az érintett útszakaszon.

A katasztrófavédelem arra kéri az arra haladó gépkocsivezetőket, hogy fokozott figyelemmel vezessenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!