Hírek

2017.05.30. 09:55

Kettős tragédiába fulladt az előzés: kettészakadt az Audi, két utasa azonnal meghalt

Súlyos baleset történt kedd délelőtt a 81-es úton Sárkeresztes és Magyaralmás között.

FMH

Összeütközött egy kamion és egy személyautó kedd késő délelőtt Fejér megyében, a 81-es főút Sárkeresztes és Magyaralmás közötti szakaszán. Egy Audi típusú személyautó kamion előzésébe kezdett, de mindeközben 4 kamionnal és egy távolsági busszal ütközött. Az autó ketté szakadt, a benne ülő két utas kirepült a gépkocsiból és életét vesztette. A kamionok közül az egyik árokba borult, ott a sofőr könnyebben sérült, a többi autóban csak anyagi kár keletkezett. Helikopteres mentő is érkezett a helyszínre a sérült kamionsofőrt szállította. Több órán keresztül teljes útzár várható. Székesfehérvári hivatásos tűzoltók vannak a helyszínen Mórról mentők és a megyei rendőrkapitányság kollégái.

 

 

 

 

 

 

A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

A rendőrök a Mór felől érkező forgalmat Magyaralmásnál Fehérvárcsurgó irányába terelik, a Székesfehérvár felől közlekedők pedig Sárkeresztesi leágazásnál Fehérvárcsurgó felé tudják elkerülni a baleset helyszínét a 8204-es számú úton.

A rendőrség kéri az arra közlekedő gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Frissítés:

16:33 - Magyaralmás térségében a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!