Hírek

2016.09.14. 16:05

A bicskei befogadóállomás zárttá tételét követeli ismét a Jobbik

Bicske – A bicskei befogadóállomás zárttá tételét követeli a Jobbik. Pintér Tamás országgyűlési képviselő emlékeztetett, ezt már márciusban kérték, de hiába.

Házi Péter

– Többször is ígérte a kormány a  befogadó állomás bezárását, de soha nem történt semmi. Kétségbeejtő, hogy egy kislány elleni erőszak kapcsán hozták elő újra a bezárás kérdését. Követeljük,  most tartsák be az ígéretüket! – mondta a menekülttábor előtt tartott sajtótájékoztatón Bíró Zsolt, a párt  megyei 3-as választókerületi szervezője.

Pintér Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője pedig arról beszélt, felháborodottan értesültek a kiskorú lány megerőszakolásának kísérletéről. Mint mondta, valódi megoldás az igazi határőrség felállítása illetve a kerítéssel lezárt határ lenne.

– Orbán Viktor hazárdírozik a Magyarországon élő emberek életével, a népszavazási kérdést pedig kampánycélokra fordítja. Ha ezt a pénzt a határőrség felállítására költötték volna, a megdöbbentő eset sem sem fordult volna elő és migránsok sem lennének Magyarországon – fogalmazott Pintér Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!