Hírek

2016.12.06. 14:48

A bulis télapó Wartburg idén is nagy örömet szerzett

Székesfehérvár– Idén sem hagyta ki a lehetőséget Nyikos Zoltán, aki mikulás sapkát húzott szeretett Wartburgjára és azzal boldogította a járókelőket.

S. Töttő Rita

Tavaly „akciózott” először mikulás sapkába bújtatott Wartburgával a székesfehérvári Nyikos Zoltán, akinek akkor annyira bejött az ötlet, olyan sokan örültek a különleges autónak, hogy úgy döntött: idén is felöltözteti szeretett autóját.

Fotó: Koppán Viktor

„Mikulás sapka kötelező!” – hangzott el egy buli előtt a felhívás tavaly, ebből adódott a vicces autójelmez, ami idén a pláza előtti murvás parkolóban várta a gyerekeket, a télapónak öltözött Zoltánnal és barátjával együtt, aki viszont hóember jelmezzel készült Mikulás napjára. Az autós télapózást természetesen idén már továbbfejlesztette az ötletgazda, aki led világítással is fűszerezte a látványt, a nagyobb hatás kedvéért. A bulis télapówartburg idén is nagyon tetszett mindenkinek.

 

A tavalyi első kezdeményezés itt olvasható >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!