Hírek

2017.02.15. 15:54

A falubeliek szavazhatnak, milyen táblák legyenek

Csór – A képviselők feltehetőleg február végén döntenek a faluban kihelyezendő új eligazító táblákról, melyekről a lakosok is szavazhattak, véleményt mondhattak.

Kocsis Noémi

A polgármester internetes felvetésére, mi szerint milyen típusú eligazító, informáló utcanév táblákat szeretnének látni a csóriak a településen, számos javaslat érkezett. Van, aki a praktikus korábbi alumíniumtáblákat szeretné látni, más ezt a lehetséges lopások miatt nem látná szívesen, megint mások pedig a faluképet javító, faragott, virágokkal körberakott megoldásra szavaztak. Az alapvető probléma az, hogy az elöregedés és a rongálások miatt egyes utcákban jelenleg sincs, vagy nem megfelelő a kitáblázás, a folyamatos pótolgatások helyett inkább hosszú távra egységesítene az önkormányzat. Ráadásul a máshonnan érkezőket is el kell igazítani, az elvévedéseket megelőzni, ez is fontos szempont. Mint Csete Krisztián polgármester érdeklődésünkre elmondta, a február végi testületi ülésükön döntenének a kérdésben, megvizsgálva a lehetséges változatok bekerülési költségeit is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!