Hírek

2016.01.24. 08:00

''A feleségem, a gyerekeim és a trombitám hiányzott a legjobban'' - elhagyhatta a börtönt Lagzi Lajcsi

Kamerák, fényképezőgépek és újságírók hada várta a Fejér Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetből vasárnap reggel 8 órakor szabaduló Galambos Lajost, Lagzi Lajcsit. Lajcsi születésnapját már otthonában töltheti.

Buthy Lilla

Kamerák, fényképezőgépek és újságírók hada várta a Fejér Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetből vasárnap reggel 8 órakor szabaduló Galambos Lajost, Lagzi Lajcsit. Lajcsi hétfői születésnapját már otthonában töltheti.

Három órát sem aludt éjjel Lagzi Lajcsi, akit az újságírókon kívül gyermekei vártak. Őket ölelve válaszolt a kérdésekre.

- Megölelem a feleségem úgy, ahogy egy szerelmest meg szoktak ölelni - válaszolt Lajcsi arra az újságírói kérdésre, mi lesz az első dolga, ha hazamegy.

- A gyerekeimmel is szeretnék elbeszélgetni, önhibámon kívül kimaradtam az életükből - tette hozzá, majd az újságírókhoz, riporterekhez fordulva egy kis nyugalmat kért a "rehabilitációjához".

- Szeretném újra megtalálni önmagam. Normális életre vágynék egy kicsit. Most írt a feleségem, hogy a házunk előtt már gyülekeznek a fotósok. Rám mindig számíthattok - mondta, exkluzív interjút ígérve mindenkinek.

- Ilyen sokáig még nem voltam a feleségem, a gyerekeim és a trombitám nélkül - tette hozzá.

Az ügy részleteiről, ügyvédei tanácsára, nem beszélt.

Galambos Lajos védőügyvédjével készült riportunkat itt olvashatják.

Azt is megtudtuk, Lagzi Lajcsi kedvenc étele a rakott krumpli, ami éppen a vasárnap déli menü lesz a büntetés-végrehajtási intézetben. De felesége Boglárka is biztosan finom ebéddel várja - mondta az igencsak lesoványodott zenész, aki a börtönben több száz oldalas naplót vezetett, mindig leírta a gondolatait.

Megtanulta, mik az igazán nagy értékek az életben: csak az a fontos, hogy akik szeretnek, hazavárnak - fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!