Hírek

2015.03.05. 13:58

A háztartási alkalmazott tanúvallomásával folytatódott az agárdi kisfiú halála miatt megvádoltak pere

Székesfehérvár - Az E. családnál lakó és dolgozó B. Bálint tanúvallomásával folytatódott csütörtökön reggel a 2013 áprilisában alultápláltság következtében elhunyt E. Benjamin különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolt családjának és orvosainak pere.

Kocsis Noémi

Az Édl Gabriella által vezetett bírói család meghallgatta volna az otthon, spontán megindult szülés után segédkező felkért dúlát is, ám ő betegségre hivatkozva kimentette magát. Az E.család háztartásában alkalmazott és egy melléképületben velük is lakó fiatalember, B. Bálint tanúvallomása hosszadalmas és kevéssé informatív volt, miután a tanú a kérdések legtöbbjére "nem tudom", vagy "erre nem akarok válaszolni" feleletet adott a kérdező ügyésznek, bírónak és a két védőügyvédnek. A per jövő héten kedden további tanúkihallgatásokkal folytatódik, beidézték az elhunyt kisgyermek lakóhelyén területileg illetékes védőnőt és házi gyermekorvost is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!