Hírek

2015.08.27. 17:00

A polgármester fogadta az újdonsült szépségkirálynőt, Varga Barbarát

Székesfehérvár - Cser-Palkovics András polgármester fogadta a Városházán az újdonsült királynőt, Varga Barbarát, a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny győztesét.

Buthy Lilla

A szépségkirálynőt természetesen két udvarhölgye, Pokó Rita és Harkányi Cintia is elkísérte. A gratulációkat követően kötetlen beszélgetésre került sor, amin Elekes András a Fejér Megyei Hírlap lapigazgató-főszerkesztője és a szépségverseny döntőjének egyik zsűritagja, Juhász László önkormányzati tanácsnok is részt vett. A beszélgetés során elhangzott, az idei év sok újdonságot hozott a verseny életében. Az első mérföldkő az volt, hogy az önkormányzat megvásárolta a Fehérvár Szépe védjegy használatának jogát, majd pedig megállapodást kötött a rendezésről a Pannon Lapok Társaságával. Így lapunk a következő tizenkét évben már nem csupán legfőbb támogatója, hanem szervezője és rendezője is a nagymúltú megmérettetésnek. Az egykori királynők találkozója, az eredményhirdetést követő integetős erkély-jelenet és az ötletes színpadi megoldások mind-mind élvezhetőbbé, izgalmasabbá és látványosabbá varázsolták a döntőt. A mostani verseny egy hosszútávú együttműködés első sikeres állomása volt.

Cser-Palkovics András polgármester gratulált Varga Barbarának, Pokó Ritának és Harkányi Cintiának, akikkel a szépségversenyről is beszélgetett. A találkozón Elekes András lapigazgató-főszerkesztő és Juhász László tanácsnok is részt vett
Fotó: Koppán Viktor

A polgármester a többi között arról faggatta a csillogó tiarájukban megjelent helyezetteket, hogy mi volt a legnehezebb és a legjobb a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyben? A lányok a házi versenyeket és a táncpróbákat jelölték meg a felkészülés leg-stresszesebb fejezeteként, de a csapatépítés felejthetetlen napjait, a falmászást és Rétimajort nagyon élvezték. Mindhárom szépség bőszen bólogatott Cser-Palkovics András azon kérdésére, hogy a továbbiakban is szeretnének-e a szépségiparban maradni? A második udvarhölgy, Harkányi Cintia egyébként már tízéves korában szépségversenyt nyert, de még a legújabb sikere után is szerény és alázatos maradt. Ahogy a többi lány is.

Abban az összegyűltek mind egyetértettek, hogy még az előző évekhez képest is jobb, kivételes döntős csapat verbuválódott össze, vidám, okos és persze csodaszép lányokból. Nem ellenségek voltak, hanem ellenfelek, de még inkább barátnők. Olyannyira, hogy az első udvarhölgy, Pokó Rita a Vörösmarty Színház színpadán az eredményhirdetés előtt ezekkel a szavakkal fordult oda Varga Barbarához: „ Te vagy az egyetlen, akitől szívesen kikapnék.” Barbara aztán mindent vitt: nem csak a legékesebb koronát nyerte el, ő lett a döntő közönségének kedvence és a több hétig tartó szavazásunk győztese is, amire egyébként összesen több mint 8500 szavazat érkezett. Legközelebb a szeptember 5-i tókerülő Hírlap Bringatúrán, majd a Lecsófesztiválon találkozhatunk a szépségekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!