Hírek

2015.04.20. 18:13

A kis Harza Márk a ParaSzuperSztár megnyerése után újabb versenyben vitézkedik

Budapest-Pusztaszabolcs – Bejutott az egyik kereskedelmi tévé új, ősszel induló tehetségkutatójába Manóka, azaz Harza Márk, aki tavaly megnyerte a ParaSzuperSztár tehetségkutatót.

Házi Péter

Újabb komoly siker első állomásán van túl a pusztaszabolcsi Harza Márk. A ritka csontfejlődési betegségben szenvedő tizenkét éves kisfiú tavaly decemberben megnyerte a ParaSzuperSztárt, most pedig egy újabb tehetségkutatóban figyeltek fel lenyűgöző mesemondó tehetségére.

– Három napon át tartott az előválogató, Manókát április tizedikén hallgatta meg a zsűri, s már néhány nappal később telefonáltak, hogy bekerült a műsorba! – újságolta a Fejér Megyei Hírlapnak Márk anyukája, Erika. Megtudtuk, a kisfiú Lázár Ervin Szervusz Mufurc című meséjét adta elő, ám most, hogy bekerült a versenybe, négy új mesét kell megtanulnia.

Még az év elején írtunk arról, hogy a kisfiúnak komoly fájdalmai vannak. Szerencsére, mint édesanyjától megtudtuk, használt az elektromos árammal bejuttatott lidokain-kezelés, így Manóka végre felszabadultan adhatta elő meséjét. Mondani sem kell, a kisfiú ezúttal sem izgult és nagy sikert aratott a zsűri körében. Csak így tovább!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!