Hírek

2017.07.20. 17:00

A kocsi nem értékmegőrző! - Vagyonvédelmi óvintézkedésekre hívják fel a figyelmét a rendőrök Székesfehérváron

SZÉKESFEHÉRVÁR - Vagyonvédelmi óvintézkedésekre hívják fel a lakosság figyelmét a Fejér megyei rendőrök a turisztikai szezonban Székesfehérváron.

Fejér Megyei Hírlap

A ,,Házhoz megyünk! rendőrségi bűnmegelőzési kampány keretein belül a turisztikai szempontból frekventált helyszíneken szólítják meg az állampolgárokat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

A személyes találkozó során a bűnmegelőzési szakemberek a gépjárműfeltörések és a trükkös lopások megelőzését célzó, valamint vagyonvédelmi tájékoztató kiadványokkal hívják fel a lakosság és a nyaralók figyelmét értékeik védelmére.

A rendőrök olyan prevenciós módszerekről is felvilágosítást nyújtanak az érdeklődőknek, melyek segítségével megelőzhetőek az esetleges jogsértések és az áldozattá válás   Fotó: police.hu

A rendőrök olyan prevenciós módszerekről is felvilágosítást nyújtanak az érdeklődőknek, melyek segítségével megelőzhetőek az esetleges jogsértések és az áldozattá válás.

A gépjárműfeltörésekkel kapcsolatban az egyenruhások arra figyelmeztetnek, hogy a gépkocsi nem biztonságos "értékmegőrző", ezért személyes iratokat, navigációs készüléket, csomagot vagy egyéb vagyontárgyat ne hagyjunk látható helyen.

Mindig győződjünk meg arról, hogy bezártuk a kocsit, ablakait húzzuk fel akkor is, ha csak pár percre szállunk ki!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!