Hírek

2013.07.22. 18:10

A móri szépség sikersorozata

Idén negyedik éve rendezték meg a Nyugati pályaudvar melletti Eiffel téren, a MIX Bár teraszán a Miss Középiskola szépségversenyt.

Zsigó Ferenc

A zsűri tagjai voltak: Éliás Gyula Sr., műsorvezető, DJ; Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője; Szalai Evelin, a Miss Középiskola Szépségverseny 2012 első helyezettje; Fehérvári Tímea táncpedagógus; Bacskó Levente tűzbonsai alkotóművész; Biró János (Respect Media); Baronits Gábor színész; Sydney Van den Bosch – Miss Középiskola 2012 különdíjasa, a Szépségkirálynő 2013 döntőse; Salamon Dia fitness modell; Gelencsér Tímea modell; Ádám Alexandra Miss Deaf Hungary 2011; Lippai Gyula Krisztián, a Miss Középiskola Szépségverseny versenyigazgatója.

Tímea a Miss Deaf Hungary 2013 szépségverseny első, a Miss Középiskola idei versenyén harmadik helyezést ért el (Fotó: CMA - HIR)

A döntőben a zsűri által legszebbnek ítélt 12 lány estélyi és alkalmi ruhában vonult fel a színpadra. A szépségverseny győztese, az idei Miss Középiskola Bakos Cintia lett. A második helyezett Csőre Cintia, a harmadik pedig a móri Kínál Tímea. Tímea nyereménye: portfólió fotózás a CMA – Christian Models modellügynökség felajánlásában.


Kínál Tímea a Miss Deaf Hungary 2013 szépségverseny első helyezettjeként jogot nyert, hogy Prágában a siketek világ szépségversenyén képviselje hazánkat. Július 13-án a nemzetközi zsűri Európa legszebb siket lánya címmel díjazta. Timi a Miss Középiskola Szépségversenyen hallókkal együtt lépett színpadra, és mutatta meg szépségét. A zsűrivel való kommunikációnál, bemutatkozásnál a móri leánynak Mázló Tímea segített a jelnyelv fordításában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!