Hírek

2015.11.10. 10:48

A sínekre feküdt egy férfi Fehérváron (frissítve)

Székesfehérvár- A feol.hu információi szerint a sínekre feküdt egy idős férfi a Rádió utcával szembeni pályaszakaszon, a Budapestről érkező vonat elgázolta.

Buthy Lilla

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kiss Z. Edward kérdésünkre elmondta, közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

A MÁV sajtószóvivője Peiper Károly a feol.hu-nak elmondta, a Kőbánya-Kispestről Szabadbattyánig közlekedő vonaton nem voltak utasok, és dél körül tovább indulhatott.

Fotó: Koppán Viktor

A rendőrségi helyszínelés fél 1-ig tart, ezután mindkét vágányon közlekedhetnek majd a vonatok, addig 5-10 perces késésekkel kell számolni.

Múlt héten, alig pár száz méterre a mostani öngyilkosság helyszínétől egy idős asszonyt gázolt halálra egy vonat, aki a ködös időben a nyílt pályatesten akart átkelni. Ahogy akkor megírtuk, egy idős bácsi és néni akart átkelni a vasúti átjárótól száz méterre, de csak a férfi ért át a vonat előtt. A két tragédia szinte ugyanott történt, pár nap különbséggel, de úgy tudjuk, nincs összefüggés a két haláleset között, nem az elhunyt asszony férje feküdt ma a vonat elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!