Hírek

2016.02.14. 15:01

A struccok is táncoltak

A nyolcadikosok palotásával kezdődött, jelmezversennyel folytatódott az iszkai kastélyiskola szombati, farsangzáró mulatsága.

B. Kiss László

Az idén sem maradhatott el az iszkaszentgyörgyi kastélyiskola farsangi mulatsága. A vidám,  a szülők részvételével zajló rendezvény, melyet két nyolcadikos, a bál "királyi párja", Horváth Fanni és Száller Dániel nyitott meg,  a hagyományokhoz híven  a végzős nyolcadikosok által előadott palotással kezdődött. Aztán a jelmezverseny következett.

Idén is nagy sikere volt a tanári kar rendhagyó  produkciójának
Fotó: B. Kiss László

Az egyénileg bemutatott farsangi maskarák mellett az osztályok is színpadra léptek.  A zsűri az alsóból a  másodikosok, a felsőből pedig a hatodikosok produkcióját értékelte a legjobbnak, legötletesebbnek. Előbbiek pingvineknek öltöztek, utóbbiak pedig a struccok táncát adták elő.

Felléptek a kastélyiskola pedagógusai is, rendhagyó, táncos, zenés előadásukat dörgő taps jutalmazta. A büfét a szülői munkaközösség működtette. A tombolasorsoláson számos nyeremény talált gazdára. A büfé és a tombola bevétele is az iszkaszentgyörgyi kastélyiskola diákjainak javát szolgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!