Hírek

2010.04.29. 02:26

A szakma kiváló tanulói

Székesfehérvár - Az Arany János iskola diákjai az idén is részt vettek a Szakma kiváló tanulója versenyen. Kilencen sikeresen vették az akadályokat, mentesültek a vizsgától.

Kovalcsik Katalin

Az Arany János Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény szakiskolásai harmadik éve indulnak a fent említett versenyen, amelyet a speciális képzésben részesülőknek hirdetnek meg. Az idén Győrben a kőművesek és a számítógép-kezelők versengtek. A kőművesek közül Faragó Attila, Agócs László és Farkas István, a számítógépesek közül Korsós Gábor és Béki Roland mérette meg tudását. A fiúk annyira jól szerepeltek, hogy mind az öten felmentést kaptak a szakmai vizsgáztatás alól. Szegeden is rendeztek versenyt, ott asztalosok és textiltermék-összeállítók oldották meg feladataikat. Az asztalosipari tanulók közül Vörös Róbertnek nem kell szakmai vizsgát tennie, Bellovics Pál mentesült a követelménymodul teljesítése alól. A textilkeseknél Major Zsanett teljesítménye után felmentést kapott a szakmai vizsga alól, Erdő Vivien pedig a követelménymodull teljesítésétől mentesült. A diákokat felkészítő tanáraik is elkísérték a versenyekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!