Hírek

2017.03.28. 15:26

A szép időkre emlékeztek

Csákvár - John Istvánné Jutka tanárnő legelső osztálya 1966-ban ballagott el, a volt tanulók és szeretett osztályfőnökük a régi szép idők emlékére eltöltöttek egy kellemes délutánt szombaton.

Laci Patrícia

John Istvánné Jutka, aranydiplomás pedagógus legelső általános iskolai osztálya 1966-ban ballagott el, ennek emlékére a volt tanulók szombaton osztálytalálkozót tartottak az egyik helyi étteremben.

Az 51. éves osztálytalálkozón a volt diákok mellett szeretett tanáruk, Jutka néni is ott megjelent Fotó: Némedi István

Jankyné Imrefi Marika, a találkozó szervezője elmesélte nekünk, hogy sajnos az 50. jubileumi évfordulót nem tudták együtt megünnepelni, ám most végre sikerült megszervezni a közös programot. Jutka tanárnő osztályából anno összesen harmincan végeztek, ebből viszont nyolcan már elhunytak.

Az eseményen Marika köszöntötte volt társait, majd az elhunyt osztálytársak emlékére gyertyákat gyújtottak. A közös vacsora után előkerültek a régi fényképek, így a jelenlévők hamar visszarepülhettek a múltba egy kis időre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!