Hírek

2015.01.29. 20:35

Megmutatta igazi arcát a január

Székesfehérvár - A cím akár lehetne az is, hogy Végre megmutatta . Ám a közlekedőknek leginkább csak bosszúságot okozott a lehullott hó.

Buthy Lilla

Rövid idő alatt viszonylag sok hó esett csütörtökön, ami kicsit macerásabbá tette az elindulást (Fotó: Koppán Viktor)

Székesfehérváron csütörtök délután kezdett el szállingózni a hó, aztán egyik pillanatról a másikra bekeményített, majd pár óra elteltével teljesen elállt a havazás, ropogós, csúszós hóréteget hagyva maga után. Pénteken már havaseső várható, és hétvégén is folytatódik a télies idő, többfelé várható havazás, és hidegre is készülni kell. Helyenként mínusz kilenc fokig hűlhet a levegő, néhol még nappal is
mínuszokra kell készülni.

Megyénkben kevésbé okozott fennakadást a télies időjárás csütörtök délután. Azonban a 82-es főutat a Veszprém megyei Gézaháza közelében teljesen lezárták, mert az erős havazás miatt körülbelül harminc kamion elakadt, néhány dunántúli vasútvonalon pedig késésekkel kellett számolni. Pénteken borult idő lesz, sokfelé várható eső, délutántól a Dunántúlon az esőt már havas eső, hó válthatja fel. Hétvégén is télies idő lesz, vasárnap akár mínusz 9 fokig is hűlhet a levegő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!