Hírek

2017.06.06. 19:15

A verseny hatalmas adag önbizalmat ad!

SZÉKESFEHÉRVÁR - Kevés önbizalommal, barátai, rokonai ajánlására indult a szépségversenyen - és győzött. Pálinkás Dorina azt mondja, hatalmas adag önbizalmat kapott.

Szanyi-Nagy Judit

Nem szállt el a sikertől a 2010-es Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője, Pálinkás Dorina, sőt: a győzelmet elsősorban jótékony célokra használta és használja fel azóta is, hiszen még egy gyermekeket segítő alapítványt is támogatott. - Amikor megnyertem a versenyt, 17 éves voltam. Ebben a korban meg tudtam mutatni azt is, hogy nem a pénz a lényeg, hanem az adomány: használt ruhákkal, jó minőségű játékokkal, tartós élelmiszerekkel segíteni tudtam a gyermekeken - mondja.

A lány, aki egész életében modell szeretett volna lenni, kevés önbizalommal rendelkezett. - Volt értelme megpróbálni, elindulni: amikor több száz ember áll veled szemben, te pedig ott vagy a színpadon, meg kell szólalnod, le kell nyűgöznöd a zsűrit, az valami hihetetlen nagy önbizalomlöketet ad - meséli. - A Fehérvár Szépe jó lehetőség az önbizalomhiányos ember számára: erőt meríthet a közönségből, a zsűriből, ha pedig helyezést ér el, az maga a főnyeremény. Itt értettem meg igazán, hogy mindenki gyönyörű, mindenki tökéletes. Egy hatalmas lelki tréningen vettem részt - teszi hozzá a 2010-es királynő.

Dorina azóta is bemutatókra, fotózásokra jár, hol Pest, Veszprém vagy Fejér megyében. Június 20-ig Te is jelentkezhetsz a feol.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!