Hírek

2017.09.01. 19:30

A Vörösmarty Iskolában új rekortánpályát avattak

Nem egyszerűen évnyitó, de pályaavató is volt a Liget soron péntek reggel. Átadták az új rekortánpályát.

FMH-információ

Juhász László önkormányzati képviselő, Szili Csaba iskolaigazgató és Szigli István, a terület önkormányzati képviselője adta át a pályát

Bár még javában tartanak a felújítások a Liget soron, de a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában az alsósok nyakába köthették az iskolai nyakkendőt a nyolcadikasok, akik kézenfogva vezették az iskolaudvarra a legkisebbeket. Szili Csaba, az iskola igazgatója úgy érezte, örülnek a tanévkezdésnek a diákok, hiszen megújult sportpályát vehettek birtokba a pénteki nappal. A rekortánpálya alkalmas streetball-, kézilabda-, kosár- és kispályás focimérkőzésekre. A kivitelező ugyan jelezte, hogy a pályaszegélyt még el kell készíteni, de a pályát a gyerekek birtokba vehetik. Az iskola körül folyó beruházások miatt a Vörösmarty Iskola területére a Bregyó felől lehet bemenni, amíg az új parkoló el nem készül a főbejárat előtti téren. Ez a kis kerülő nem okoz gondot a diákoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!