Hírek

2017.06.01. 12:41

Változások előtt áll az Abai Polgárőr Egyesület

Aba – Pályázati forráshoz jutott az Abai Polgárőr Egyesület, a pénz sorsa mégsem egyértelmű: sok mindenre lehetne költeni.

Szanyi-Nagy Judit

Civil szervezetek szakmai programjainak támogatása címen sikeresen pályázott az Abai Polgárőr Egyesület. – Régen volt már, hogy pályázati támogatáshoz jutottunk – mondja Füzi Zoltán elnök –, mégis alaposan át kell gondolnunk, mire költenénk ezt a pénzt. Az összeg ugyanis kevesebb, mint amire számítottunk, de az átcsoportosítás attól is függ, hogy az önkormányzat a korábbi ígéreteinek megfelelően hogyan tud bennünket támogatni – részletezi, majd hozzáteszi: – Nehéz helyzetben van most az önkormányzat, amit természetesen elfogadunk, és igyekszünk mindent megtenni akár anyagi támogatás nélkül is.

Tervezik, hogy a szolgálati autót újramatricáztatják Fotó: Szanyi-Nagy Judit

Szerencsére az adó 1 százalékokból összejött támogatás is szép összeget mutat, melyet szintén fejlesztésekre szeretnének fordítani az egyesületnél.

Részletek a pénteki Fejér Megyei Hírlap 4. oldalán olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!