Hírek

2017.07.26. 19:30

Adogatás és fogadás - Menedzsereknek szerveztek teniszversenyt

SZÉKESFEHÉRVÁR Egy baráti párosnak az üzletben is lehetnek nyerő ütései. Menedzsereknek szerveztek teniszversenyt a megyeszékhelyen.

Majer Tamás

A Menedzser Alapítvány kilenc régiós tornából és a budapesti döntőből álló XIII. Manager Open teniszbajnokságának ötödik versenynapja Székesfehérváron volt. A hazaiakon kívül agárdi, dunaújvárosi, kecskeméti, péceli, szegedi, tordasi és budapesti teniszező vállalkozók, menedzserek, cégvezetők és partnereik fogtak ütőt a hétvégi tornán a Bregyó pályáin.

Pintér Balázs, az alapítvány elnöke elmondta, hogy 13 éve folyamatosan fejlődik a teniszbajnokságuk, amely véleménye szerint kategóriájában az ország egyik legnépszerűbb szabadidős versenye. Céljuk a menedzserek szabad-idejének eltöltésére egy jó hangulatú, ösztönző alternatívát kínálni, de az alapítvány, s az azt megalapító Menedzserek Országos Szövetségének még ismertebbé tétele is. A verseny ugyanis nyílt, nemcsak a tagok indulhatnak rajta, ugyanakkor sokan az évek alatt éppen e sorozat révén ismerkedtek meg a szervezettel.

13 éve folyamatosan fejlődik a teniszbajnokság
Fotó: Igari Balázs

Pintér Balázs rámutatott, hogy a tornákon évről évre megforduló, az ellenfelek hazai pályáját is meglátogató több mint 400 versenyző ismétlődő, sporttársi találkozása bizonyára üzleti barátságokat is generál. A jól működő párosok, a visszaadott adogatások új partneri kapcsolatokhoz, üzletkötésekhez segíthetik a feleket.

A fővárosi döntőbe jutott párosok: Horváth Sándor, Úr Viktor (Budapest), László Csaba, Szécsi Gábor (Agárd), Serák Gábor, Serák Péter, illetve Heffler László, Ébel Attila (Fehérvár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!