Hírek

2016.11.14. 10:59

Alice Cooper Fehérváron!

Székesfehérvár- Miután sikerült egyeztetni a rockzene arizónai fenegyerekével, immár biztossá vált: a 2017-es FeZeN talán legnagyobb sztárfellépőjének sikerült megnyerni az ütős zenéje mellett horrorisztikus arculatáról is ismert Alice Coopert.

Kocsis Noémi

Több mint 40 éve a pályán, közel 60 millió eladott lemezzel a háta mögött 20 év után ismét hazánkba látogat Alice Cooper - tették közzé a hírt a szervezők hétfőn délelőtt, közösségi oldalukon. Augusztus 3-án ugyanis a FeZeN Fesztiválra érkezik az amerikai rockzene ikonikus alakja, aki ugyan saját honlapján még nem erősítette meg a hírt, de az is igaz, nem kifejezetten igyekszik napi szinten tájékoztatni a koncertre áhítozó rajongókat, általában csak a következő fellépése dátumát teszi közzé.

A hard rock és heavy metal egyik legismertebb alakjaként is elkönyvelt Cooper Vincent DAmon Furnier néven látta meg a napvilágot, s pályája kezdetén egy ezen a néven működő látnok (aki azt tanácsolta neki, legyen tényleg zenész) hatására választott művésznevet. A székesfehérvári koncerten már 69 és fél évesen dübörögteti majd meg a rajongók alatt a talajt zenekarával, és persze ikonikus dalaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!