Karitatív karácsonyi akció az Arany János általános iskolában

2014. december 19., 16:50 szerző: Silye Sándor
komment
Székesfehérvár - A megyeszékhelyen működő Székesfehérvári Első Lions Club az Arany János iskola gyermekeinek szerzett szép perceket az általuk szervezett karácsonyi kézműves foglalkozással.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az egyik terembe lépve lázas tevékenységbe botlottunk, ahol éppen Gyulai Krisztina vezette a közösen végzett munkát segítőivel, a kreatívok csapatával.

A Lions Club képviselői és a hobbi klubok kézművesei összeálltak a szép ügy érdekében, mert közös programjukkal karácsony előtt minél több gyermek arcára szerettek volna mosolyt varázsolni. Sikerült.

Gyulai Krisztina megmutatta az ifjú alkotóknak a tennivalókat (Fotó: Fehér János)

Az Őrségben Csótár Rezső fazekas, a népművészet mestere sok-sok porcelán harangot, tálkát, és kis angyalt készített, direkt a kreatívok számára, és ezeket hozták el magukkal. Az egyik kft. támogatta őket festékekkel, ragasztókkal, alapanyagokkal, mindezeket viszik el az iskolákba, a gyermek- és idős otthonokba, ahol megfestik a tárgyakat közösen kicsikkel, idősebbekkel.

A csapat tagjai a kreativitásukkal segítenek, mert ahol megfordulnak, a hobbi kézművesek irányításával közösen készítik el az ajándéktárgyakat, amit megtarthatnak, vagy elajándékozhatnak az „alkotók” a szeretteiknek.
Silye Sándor

2014. december 19., 16:50 szerző: Silye Sándor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...