Hírek

2015.01.21. 17:20

Angol akciófilmet forgatnak Fehérváron?

Székesfehérvár –Információink szerint csütörtök este kezdik a belvárosban annak az angol filmnek a forgatását, ami miatt szombatig le lesz zárva az Oskola és Jókai utca.

Házi Péter

Az Oskola és Jókai utcában kábeleket és egyéb filmes kellékeket cipelő munkásokkal találkozhattak szerdán a járókelők, sőt egy piros daruskocsit is leparkoltak már a Jókai utcába. Az ideiglenes lezárás szombat estig tart, az ott parkoló kocsikat állítólag elszállítják a helyszínről!

Január 20-án nulla órától január 24-én éjfélig tart a forgatás, a tábla tanúsága szerint elszállítják az itt parkoló kocsikat. Fotó: Molnár Artúr

Úgy tudjuk, egy angol akciófilmet forgatnak, állítólag Fehérvár egy svájci kisvárosnak lesz a „dublőre". Kerestük a film producerét, Kemény Ildikót, aki a filmet érintő pletykákra nem kívánt reagálni, ám annyit elárult, hamarosan kiderül, milyen filmet is forgatnak. Azt sikerült megtudnunk, hogy általában este, éjszaka megy majd a felvétel. Fehérvár egyre népszerűbb filmes berkekben, nemrég egy második világháborús, előtte egy első világháborús filmet forgattak itt, de itt készült a lila csoki egyik reklámfilmje is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!