Hírek

2017.06.15. 14:49

Csodás lánykérése volt a 2014-es Fehérvár Szépének, aki üzent a lányoknak!

SZÉKESFEHÉRVÁR - Csodás eljegyzés után és még pompásabb esküvő előtt áll Antal Betti, a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2014-es győztese, aki most azt üzeni a jelentkezés előtt állóknak: a vagány lányoknak is érdemes indulniuk, ez a verseny nekik, róluk is szól! Ő már csak tudja!

S. Töttő Rita

A verseny alatti összekovácsolódás a legjobb élménye Antal Bettinának a 2014-es Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny kapcsán. A szőke szépség  pályájának  egy fontos állomása  volt a megmérettetés, amelyre érdekes módon édesapja buzdította leginkább.

– Érezte, hogy nekem ez sikerülni fog – mondta Betti, akinek  életében egyébként korábban nem volt központi téma a szépség. Mint meséli, sokat bandázott, motorozott fiatalon, lehet, hogy ezért sem jutott soha eszébe szépségversenyre jelentkezni. Mint látható, mégis megérte, de nem csak a koronáért, hanem azért is, mert azóta is sokakkal tartja a kapcsolatot, akiket akkor megismert: versenytársakkal, fotósokkal, sminkesekkel, akik ma is segítik. Például közelgő esküvőjére is az így megismert csapatból választ majd szakembereket. Bettinek ugyanis focista párja tavaly karácsonykor megkérte a kezét. Igazi meglepetés volt, árulja el Betti: – Az egész család együtt volt, és nem számítottam rá, hogy a plusz „kis ajándékban" gyűrű van – mesélte a fiatal menyasszony. Volt klasszikus térdre ereszkedés, lánykérés és könnyek, de nem csak Betti, de minden családtag szemében is.

– Jelentkezzetek bátran, a magyar lányok nagyon szépek, nem lehet gond! – üzente a boldog szépség a verseny gondolatával foglalkozó lányoknak, s hozzátette: profitálhatnak belőle egész életükben! A feol.hu-n lehet leadni a jelentkezést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!