Hírek

2015.11.15. 17:46

Átadták a szamócákat - 20 éves a SZÉNA Egyesület

Székesfehérvár – A SZÉNA Egyesület idén ünnepli megalapításának 20. évfordulóját. A jubilelumról szombaton délután emlékeztek meg a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskolában.

Buthy Lilla

Születésnapi tortával, a termékeny húsz évet felölelő videók vetítésével, relikvia- és fotókiállítással ünnepelte születésnapját a SZÉNA Egyesület. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom pályázatán öt bölcső talált gazdára az országban különféle civil szervezeteknél és közösségeknél. A SZÉNA Egyesület idén is elnyert egy vándorbölcsőt, ami ezúttal Palkó Andreához és családjához került, akik decemberben várják gyermekük érkezését.

A 20 éves egyesület videóit is közkinccsé tették egy videószobában, valamint fotókiállítást is megtekinthettek az ünneplők. Fotó: Molnár Artúr

Ahogy a bölcsőt, a Szamóca-díjakat is a születésnapi ünnepségen adták át, melyeket évről-évre a legaktívabb önkénteseknek adnak át. Ebben az évben a tál szamócával és oklevéllel járó díjat Pelyvás Eszter, Szilasi Barbara, Börcsök Olivér, Szávai Tiborné, Bögre Ákos, Selybold Csaba, Szilasi Tamás, Dobiné Koncsek Zita és Dobi Lajos, Koller János és családja, valamint Vajda Zsuzsanna és Vajda Tamás vehették át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!