Hírek

2017.01.14. 15:36

Átszakította a szalagkorlátot és az oldalára borult egy kamion az M1-esen

Szárliget térségében történt a baleset a 48-as kilométernél szombaton délután. A főváros felé vezető oldalon megállították a forgalmat.

Átszakította az útpályákat elválasztó szalagkorlátot egy Hegyeshalom felé tartó kamion, majd a főváros felé vezető oldalon az oldalára borult az M1-es autópályán Szárliget térségében, a 48-as kilométernél. Az elsődleges információk szerint a jármű vezetője megsérült balesetben.

A tatabányai hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre elvégezni a műszaki mentést, a munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vezeti. A tűzoltói beavatkozás és a rendőrségi helyszínelés idejére megállították a forgalmat a főváros felé vezető oldalon.

17.43 FRISS: Egy sávon megindulhatott a forgalom Szárligetnél az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, ahol korábban egy kamionbaleset történt - olvasható az Útinform honlapján.

A rendőrség az 56-os kilométernél lévő Tatabánya Óváros kihajtónál letereli a forgalmat az 1-es főút felé, visszatérni a 39-es kilométernél lévő bicskei csomópontnál lehet.

Korábban egy Hegyeshalom felé tartó kamion átszakította a középső elválasztó korlátot, majd a Budapest felé vezető oldalon felborult. A sérült jármű a belső sávot foglalja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!