Hírek

2016.10.25. 05:32

Autó és busz ütközött Csákvár és Zámoly között (frissítve)

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. október 25-én reggel a 8126-os számú út 13. kilométerében Csákvár és Zámoly között, melynek során egy személygépkocsi és egy busz ütközött egymásnak.

Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom váltakozó irányban félpályán halad.

Az érintett útszakaszon közlekedőknek torlódásra és megnövekedett utazási időre kell számítani.Kérjük, a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét.

10:35

A helyszíni szemle és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakasz újra teljes szélességében járható.

Frissítés:

Autóbusz és személyautó balesetéhez vonultak a székesfehérvári hivatásos tűzoltók október 25-én. A 8126-os számú úton, Csákvár közelében történt balesetnek egy súlyos sérültje volt. A személygépjármű az út menetirány szerinti baloldalán ütközött össze egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal. A balesetnél elsők között nyújtott segítséget egy szolgálati helyére tartó tűzoltó. A rövid időn belül kiérkező fehérvári bajtársak először az autóbuszt elhúzták az autótól, ezt követően a mentőkkel közösen kiemeltek egy férfit a sofőrülésről, aki súlyos sérülést szenvedett. Utasa nem volt, az autóbuszon utazó nyolc ember pedig nem sérült meg az ütközés következtében. A forgalmi akadály megszüntetéséhez az autóbuszt üzemeltető Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. műszaki mentő gépjárműve nyújtott segítséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!