Hírek

2017.08.06. 12:04

Baleset történt az M7-es autópályán, több kilométeres a torlódás! (frissítve)

Szabadbattyán térségében, a főváros felé vezető oldalon három gépjármű ütközött össze, ezért a forgalom lelassult és több kilométeres torlódás alakult ki.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2017. augusztus 6-án 13 óra 30 perckor az M7-es autópálya 72-es kilométerszelvényében, Szabadbattyán térségében, a főváros felé vezető oldalon. Az elsődleges adatok alapján három gépjármű ütközött össze és személyi sérülés nem történt.

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás nincs, azonban a közlekedés lelassult és több kilométeres torlódás alakult ki.

A fotót egyik olvasónk tette közzé a legnagyobb közösségi portálon

A további balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépkocsivezetőket, hogy tartsanak nagyobb követési távolságot és figyelmesen vezessenek!

Legfrissebb információink szerit a forgalmi rend az autópálya érintett szakaszán helyreállt, a gépjárművek jelenleg mérsékelt sebességgel, de folyamatosan haladhatnak a főváros irányába.

Budapest felé már a 7-es főúton is dugó lassítja a forgalmat

A Balatonról, Siófok felől Budapest felé utazók lassabb forgalomra számíthatnak az M7-esen és a 7-es főúton is.

A 7-es főúton, a Siófok–Budapest vonalon dugó lassítja a forgalmat az Alsótekeres és az enying-balatonbozsoki körforgalom közötti szakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!