Hírek

2016.11.09. 06:31

Autóbusszal ütközött egy személykocsi Sárbogárdnál (frissítve)

Összeütközött egy gépkocsi és egy autóbusz szerda reggel Fejér megyében, a 63-as főút sárbogárdi szakaszán, a Katona utcai kereszteződésben.

Buthy Lilla

A balesethez percek alatt kiérkeztek a város hivatásos tűzoltói, akik áramtalanították a járműveket, majd feszítővágó berendezés segítségével megkezdték a gépkocsi beszorult vezetőjének kiszabadítását.

Fotó: Koppán Viktor

Elsődleges információink szerint a buszon utazók közül senki nem sérült meg.

Friss információink szerint a buszon négyen utaztak, közülük senki nem sérült meg. Az autót vezető nőt a hivatásos tűzoltók mostanra kiszabadították a roncsokból, úgy tudjuk, súlyos sérülést szenvedett, állapotáról hamarosan tájékoztatást kapunk.

 

Amint azt a feol.hu megtudta, a kocsit vezető hölgyet életveszélyes sérülésekkel, köztük nyílt combcsonttöréssel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

László Gyula, a megye vezető mentőtisztje a feol.hu kérdésére elmondta, a nő agyrázkódást is szenvedett és mindkét karja eltörött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!